Venčanice

O balskim (princess) venčanicama

Ove modele venčanica karakterišu uski korseti u kombinaciji sa raskošnim donjim delom, koji može biti u punom krugu ili A-kroja. Iako većina mladih u današnje vreme naginje jednostavnijem kroju haljina za jedan od najlepših dana njihovog života, poveća skupina mladih još uvek je verna starom, klasičnom, tradicionalnom stilu venčanice. Raskošne, balske venčanice nisu zaboravljene niti će ikada biti, a savršen su odabir za svaku damu koja se na dan svoga venčanja želi osećati poput prave princeze. Sigurno ste još kao devojčica maštali o velikoj balskoj haljini i venčanju kao iz bajke. Luksuzna i upadljiva venčanica je sigurno odličan izbor za one mlade koje vole da su u centru pažnje. Bogato ukrašena venčanica detaljima poput cirkona, perli i kristala učiniće da izgledate suptilno i nežno, a ipak izazovno u isto vreme. Ukoliko želite da izgledate raskošno i primećeno definitivno Vam preporučujemo takozvanu balsku haljinu.

Za koje mlade je princess model najbolji izbor?

Balske haljine (princeze) dobro pristaju svim oblicima tela, jer imaju duge, široke suknje, ojačane žiponima, koji drže formu haljine i omogućavaju nesmetano kretanje u takvoj raskošnoj haljini. Budite svesni i da su za volumen ovakvih haljina, pored žipona, zaslužni i brojni slojevi materijala, što haljinu često čini težom u odnosu na druge modele. Balska haljina ističe dekolte i struk a prikriva donji deo tela pa je idealna za devojke kojima je cij akcenat staviti na gornji deo tela. Uzak korset balskih haljina naglasiće dekolte i liniju struka, a slojevito krojen donji deo venčanice sakriće naglašene kukove i nesavršenosti donjeg dela tela. Balske haljine obično se ne preporučuju devojkama koje imaju manje grudi jer će ovakvi modeli venčanica učiniti njihovo poprsje još manjim, kao ni devojkama sitnije građe jer će se “izgubiti” u ovakvim krojevima venčanica.

Budite sigurne da ćete uz savete našeg stručnog osoblja napraviti pravi izbor kako bi Vam najsvečaniji dan u životu ostao u najlepšem sećanju.

Pogledajte deo naše ponude balskih venčanica.

Probu zakažite na

069 611 911

Čekamo vas!

Komentariši

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

Objavi komentar