VenčaniceVenčanjequeenb-kad-rezervisati-vencanicu

Kada je pravo vreme da rezervišete Vašu venčanicu iz snova?

Pitanje koje nam postavljaju sve buduće mlade. Put do Vašeg najvažnijeg dana zahteva veliku organizaciju. Venčanje je jedan od najvažnijih trenutaka u životu, a da bi proteklo savršeno potrebno je obratiti pažnju na dosta detalja prilikom njegovog organizovanja.

Naravno, glavno mesto pripada venčanici! Ona predstavlja najvredniju haljinu koju će svaka od nas u životu poneti, i zato ne čudi što buduće mlade žele da to bude graciozna i upečatljiva haljina koja će obeležiti početak novog poglavlja njenog života.

Rezervacija venčanice-što ranije, to bolje!

Salon venčanica Queen B vam skreće pažnju koliko je bitna rana rezervacija. Preporučuje se da u potragu za vašom venčanicom iz snova krenete odmah nakon odredjivanja datuma venčanja. Preporučljiva je i rezervacija čim shvatite da ste pronašle Vašu venčanicu iz snova kako biste sprečile da neka druga devojka iznajmi haljinu koju ste želele. Sve buduće mlade imaju poseban osećaj kada obuku onu pravu.

Kada vam se lice ozari, pojavi osmeh, oči zasijaju, a pratnji koju ste povele sa vama krenu suze, znajte da je to vaša venčanica. Tada je vreme da prekinete sa daljim probama i rezervišete venčanicu. Imajte u vidu da je potrebno vreme za prepravke-sužavanja, skraćivanja, i probe kako bi vam venčanica savršeno stajala, kao i za izbor vela, ukrasa za kosu, krunice, nakita, bolera i ostale prateće opreme. Idealno je da se rezervacija venčanice uradi nekih 6 meseci pre venčanja. Na taj način nećete rizikovati da neko drugi iznajmi haljinu koju ste želele.

Tako ćete imati dovoljno vremena za potrebne korekcije i nove probe, na miru i bez žurbe, kako biste se uverile da vam venčanica savršeno odgovara. Rezervacija venčanice na vreme vas takodje oslobađa dodatnog stresa. Znajući da ste obavile najbitniji deo, možete na miru da nastavite sa planovima za venčanje.

Proces iznajmljivanja venčanice u salonu Queen B

U našem salonu ne postoji krajnji rok za iznajmljivanje venčanice. Medjutim, što ranije odlučite da rezervišete venčanicu, to vam je veći izbor modela na raspolaganju za vaš datum. Venčanicu možete rezervisati i svega nekoliko dana pre venčanja, ukoliko je odabrani model slobodan. Ipak, preporučujemo da u potragu za Vašom idealnom venčanicom krenete nekih 3 do 6 meseci pred Vaš najvažniji dan.

Nakon rezervacije, 7 do 14 dana pre Vašeg venčanja kontaktiraćemo Vas da bi se dogovorili oko termina za korekciju Vaše venčanice. Sama korekcija se vrši u veoma kratkom vremenskom periodu uz prisutnost stručnog krojačkog osoblja koje će se pobrinuti da Vam Vaša venčanica iz snova savršeno pristaje.

Sa sobom je potrebno da ponesete cipele koje ćete nositi na dan Vašeg venčanja kao i donji veš koji ćete nositi ispod venčanice. Visina štikle odrediće i dužinu vaše venčanice i zato je veoma važno da do prve zakazane korekcije pronadjete odgovarajuće cipele. Venčanica se preuzima 1-3 dana pre datuma venčanja, u zavisnosti od dogovora i želje buduće mlade. Kako je nedelja pred samo venčanje puna obaveza za buduću mladu, izlazimo u susret i postoji mogućnost iznošenja venčanice na željenu adresu.

Takodje, vodjeni iskustvom iz dosadasnjeg rada, uveli smo mogućnost izlaska na dan venčanja za oblačenje mlade. Često se desi da usled nervoze, stresa, uzbudjenja i svih obaveza tog dana, mladin najuži krug ljudi zadužen za oblačenje venčanice treba pomoć oko istog. Tu smo da vam olakšamo i učinimo da Vaš najlepši dan prodje sa što manje stresa, a što više uživanja.

Budite sigurne da ćete uz savete našeg stručnog osoblja napraviti pravi izbor kako bi vam najsvečaniji dan u životu ostao u najlepšem sećanju.

Probu zakažite na

069 611 911

Čekamo vas!

Komentariši

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

Objavi komentar