Venčanice

Kako odabrati savršen model venčanice za vašu figuru?

Drage naše buduće mlade, ukoliko imate dilemu koji model venčanice bi najbolje odgovarao Vašoj figuri, tu smo da Vam pomognemo. Ono što Vam preporučujemo jeste da dobro sagledate svoju figuru i procenite šta bi bilo to što želite da istaknete, a šta da prikrijete. Prikazaćemo Vam četiri osnovna modela venčanica.

 

Sirena model

Karakteristika ovih venčanica je prepoznatljivi uski gornji deo koji se spušta sve do kolena i ističe kompletnu figuru. Ovo je idealan kroj za mlade koje žele naglasiti sve svoje atribute. Takodje, Sirena model venčanice učiniće Vašu figuru vitkijom.

queen-b-vencanica-sirena

 

Princess model

Korset koji savršeno ističe liniju struka i raskošni donji deo venčanice koji se sastoji iz slojeva i slojeva tkanina. Kako ovaj model ističe dekolte i struk, a prikriva donji deo tela, idealno je rešenje za mlade koje baš to žele postići.

queen-b-vencanica-princess

 

A-linija

Postepeno se širi od struka prema dole, gde pad donjeg dela venčanice formira “A-kroj”. Jedan je od najzahvalnijih modela i pristaje gotovo svim figurama. Ovaj kroj venčanice takodje naglašava struk, a prikriva donji deo tela, stoga je savršeno rešenje za mlade kojima je to u cilju, a ne žele nositi Princess model.

queen-b-vencanica-a-linija

 

Model sečen ispod grudi

Kroj venčanice sa podignutim strukom-rezom, koji se nalazi tačno ispod grudi. Ovi modeli su najčešće izradjeni od lepršavih, laganih materijala. Idealno su rešenje za mlade u drugom stanju. Veoma lepo pristaju i mladama nižeg rasta jer podignuti struk stvara utisak dodate visine.

queen-b-vencanica-secena-ispod-grudi

Nadamo se da ste sada malo spremnije za potragu za Vašom venčanicom iz snova. Srećno! Vaš Queen B. Pogledajte još modela iz naše ponude u galeriji.

Komentariši

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

Objavi komentar