Venčanicequeenb-slide9

Odakle početi?

Treba krenuti od toga da li želite da čuvate vašu venčanicu ili mislite da bi vam samo sakupljala prašinu u ormaru. Neke mlade čuvaju svoju venčanicu godinama gde im zauzima dragoceni prostor, druge pokušaju da je prodaju, dok se neke nadaju da će je nositi njihove ćerke.

Nažalost, tradicija nasledjivanja venčanice u porodici odavno nije aktuelna. Činjenica je da će se nakon toliko godina posle vašeg venčanja moda promeniti, pa će vaša nekada moderna venčanica sada biti zastareli modni trend. Kupovina venčanice, pogotovo ukoliko je dizajnerska, može prilično da se odrazi na vaš budžet.

Neke mlade je pokušaju prodati i povratiti novac, što je u najčešćem broju slučajeva nemoguće. Saloni venčanica imaju svoje stalne dobavljače a buduće mlade će retko izdvojiti toliki novac za venčanicu koja je već nošena, dok veliki broj devojaka kada je modna industrija venčanica u pitanju, ne zanimaju, nit su upoznate sa aktuelnim dizajnerima i brendovima za koje bi izdvojile toliki novac. Ukoliko ste rešile da šijete haljinu po svojoj zamisli, najbitnije je da imate pouzdanu krojačicu. Naći dobru krojačicu zaista nije lako. Mnogim mladama kvare doživljaj brojne probe venčanice koja je u pripremi, pored svih ostalih obaveza koje prate jedno venčanje. Takodje, postoji i momenat neizvesnosti da li će vam sašivena venčanica pristajati kako ste zamišljale ili ćete se razočarati.

Dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da buduće mlade često udju sa jednom zamisli (na primer sirena model) a nakon isprobanih svih stilova venčanica, odluče se za neki potpuno drugi model, često čak i drugu krajnost-princess (balsku venčanicu)

Zašto je iznajmljivanje venčanice najbolja opcija?

Pored svih troškova za venčanje koji su neretko veoma visoki, iznajmljivanje venčanica je već dugo poznati trend. Na ovaj način svaka devojka može priuštiti i najskuplju venčanicu po pristupačnoj ceni, i prvo nošenje ukoliko joj je to želja. Čak su i mlade koje nemaju limitirani iznos za venčanje uvidele prednosti iznajmljivanja, umesto da potrošite ogroman novac na kupovinu venčanice koju ćete obući jednom.

Takođe, salon venčanica Queen B nudi kompletnu prateću opremu u ceni iznajmljene venčanice-vela, krunice, tijare, ukrase za kosu, torbice, korpice za kumu, sita za ples sa mladom, kišobrane, suncobrane, nakit, ukrasne pojaseve, bolera, bundice, ešarpe, lepeze, podvezice, rukavice. Iznajmljivanje vam u ovom slučaju, osim novca, štedi i vreme i trud koji bi uložili da nabavite svu prateću opremu u slučaju da ste se odlučili za šivenje ili kupovinu venčanice.

Kod iznajmljivanja venčanice nećete razmišljati koliko će vas koštati peglanje ili hemijsko čišćenje. Isto tako, sve prepravke su besplatne, salon venčanica Queen B i to radi za vas kako bi izabrana venčanica savršeno pristajala mladoj za njeno venčanje iz snova. I nakon venčanja, jednostavno je samo vratite u salon. Kada razmislite o svim prednostima i manama, iznajmljivanje je verovatno danas najbolja opcija. Niži troškovi, mogućnost da probate bezbroj haljina i da upoređujete kako vam stoji koji model.

Pažljivo izaberite salon jer je vaoma bitno da vam venčanicu dobro očiste i prilagode vašim merama. I najvažnije, radost koju pružite majkama, sestrama, bakama, kumama i svekrvama koje povedete u potragu za vašom venčanicom iz snova je neprocenjiva i svakako jedinstven doživljaj.

Budite sigurne da ćete uz savete našeg stručnog osoblja napraviti pravi izbor kako bi Vam najsvečaniji dan u životu ostao u najlepšem sećanju.

Probu zakažite na

069 611 911

Čekamo vas!

Komentariši

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

Objavi komentar