RADNO VREME I GDE SE NALAZITE?

Radnim danima otvoreni smo od 12-18h, subotom od 10-14h. Ukoliko niste u mogućnosti zakazati probu u ovim terminima, zbog Vas ulazimo u salon po potrebi i moguće je zakazati probu van standardnog radnog vremena. Nalazimo se u Subotici, ulica Kireška 11.

KAKO VAS MOŽEMO KONTAKTIRATI?

Možete nas kontaktirati na broj 069/ 611 911, putem Facebook stranice Vencanice Queen B, i putem Instagram naloga vencanice_queen_b

DA LI JE POTREBNA REZERVACIJA TERMINA ZA PROBU?

Poželjno je rezervisati termin, jer vreme koje zakažete je samo Vaše, kao i privatnost koju imate u prelepom ambijentu našeg salona. Na ovaj način možete na miru birati i isprobavati venčanice. Ukoliko dodjete nenajavljeno, a termin je slobodan, posvetićemo Vam se maksimalno kao i da ste se prethodno najavili. 

KOJI JE KRAJNJI ROK ZA IZNAJMLJIVANJE VENČANICE?

Ne postoji krajnji rok za iznajmljivanje venčanice. Medjutim, što ranije odlučite da rezervišete venčanicu, to Vam je veći izbor modela na raspolaganju za Vaš datum. Venčanicu možete rezervisati i svega nekoliko dana pre venčanja, ukoliko je odabrani model slobodan. Preporučujemo da u potragu za Vašom idealnom venčanicom krenete nekih 6 meseci pred Vaš poseban dan.

KOLIKO DANA PRE VENČANJA SE VRŠE KOREKCIJE?

7 do 14 dana pre Vašeg venčanja kontaktiraćemo Vas da bi se dogovorili oko termina za korekciju Vaše venčanice. Sama korekcija se vrši u veoma kratkom vremenskom periodu uz prisutnost stručnog krojačkog osoblja koje će se pobrinuti da Vam Vaša venčanica iz snova savršeno pristaje.

ŠTA BI TREBALO DA PONESEM SA SOBOM NA ZAKAZANI TERMIN KOREKCIJE VENČANICE?

Sa sobom je potrebno da ponesete cipele koje ćete nositi na dan Vašeg venčanja kao i donji veš koji ćete nositi ispod venčanice. Visina štikle odrediće i dužinu vaše venčanice i zato je veoma važno da do prve zakazane korekcije pronadjete odgovarajuće cipele.

DA LI JE MOGUĆE ZAMENITI MODEL VENČANICE?

U slučaju da se predomislite, moguće je  zameniti venčanicu sa drugim modelom iz naše ponude, ukoliko je venčanica koja vam se dopada slobodna na dan vašeg venčanja.

DA LI IMATE PRATEĆU OPREMU ZA VENČANJE?

U ponudi imamo kompletnu prateću opremu za venčanje. Ukrase za kosu (tijare, krunice, šnale, rajfove..), vela, torbice, bolera, sakoe, ponča, bundice, crvene haljine, rukavice, ukrasne pojaseve, mašne, šlepove 2u1, nakit, lepeze, suncobrane, kišobrane, korpice za kume, sita za ples sa mladom, crvene korpe, podvezice, Queen B bade mantile od bele svile.

DA LI MOGU DA IZNAJMIM VENČANICU U VAŠEM SALONU UKOLIKO NISAM IZ SUBOTICE?

Naravno. Veliki broj devojaka dolazi nam iz drugih mesta i gradova. Tome svedoče zadovoljne mlade iz Sombora, Novog Sada, Apatina, Segedina, Horgoša, Kikinde, Zrenjanina, Bečeja…

DA LI SE VENČANICE MOGU IZNAJMITI U INOSTRANSTVO?

Da, bez ikakvih problema. Potrebno je samo da sklopite ugovor o iznajmljivanju koji je validan na graničnom prelazu.

DA LI IMATE VENČANICE ZA TRUDNICE?

Imamo veliki broj venčanica koje veoma lepo pristaju i mladama u drugom stanju, kao i veliki broj modela koji su namenjeni isključivo za trudnice. Deo naše ponude i tekst na ovu temu pogledajte u sledećem linku

DA LI IMATE VENČANICE VEĆIH BROJEVA ZA KRUPNIJE MLADE?

Naravno. Imamo veliki izbor venčanica za mlade sa oblinama. Deo naše ponude i tekst na ovu temu pogledajte u sledećem linku

KADA SE VENČANICA PREUZIMA?

Venčanica se preuzima 1-3 dana pre datuma venčanja, u zavisnosti od dogovora i želje buduće mlade.

DA LI JE DOZVOLJENO FOTOGRAFISANJE VENČANICA TOKOM PROBE?

Naravno, čak je i preporučljivo. Često se buduće mlade ne mogu odlučiti izmedju dva ili više modela, i potrebno im je neko vreme da bi se odluka donela, stoga je od pomoći imati fotografije probanih venčanica.

KAKVA JE PROCEDURA UKOLIKO DODJE DO OŠTEĆENJA VENČANICE TOKOM VAŠEG VENČANJA?

Ukoliko dodje do oštećenja venčanice, molimo Vas da nam to i sami naglasite. Kada se venčanica vrati u salon ona se detaljno pregleda u vašem prisustvu. Šteta se naplaćuje samo ukoliko je haljina toliko oštećena da se ne može vratiti u prvobitno stanje. Apsolutno imamo razumevanja za sve ostale slučajeve.

KOLIKA JE CENA IZNAJMLJIVANJA VENČANICA?

Cene iznajmljivanja venčanica kreću se u zavisnosti od modela i kolekcije. Za sve informacije o cenama, aktuelnim popustima i sva dodatna pitanja pozovite nas na 069/611 911 ili posetite naš salon na adresi Kireška 11, 24000 Subotica.

DA LI SE PROBE NAPLAĆUJU?

Probe se ne naplaćuju.

DA LI JE BROJ VENČANICA KOJE SE MOGU PROBATI OGRANIČEN?

Broj nije ograničen. Možete probati koliko god venčanica želite sve dok ne nadjete Vašu venčanicu iz snova. 

DA LI SU KOREKCIJE I ČIŠĆENJE VENČANICE UKLJUČENI U CENU IZNAJMLJIVANJA?

Naravno, u cenu iznajmljivanja venčanice su uključene i korekcije i čišćenje venčanice.

DA LI DAJETE POPUST ILI IMATE AKCIJE?

Da. U salonu uvek imamo modele iz odredjenih kolekcija koji su na popustu. Za aktuelne akcije budite u toku putem našeg sajta www.queenb.rs, facebook stranice https://www.facebook.com/vencanice.subotica.queenb/ i instagram naloga https://instagram.com/vencanice_queen_b

DA LI IZNOSITE VENČANICE NA DAN VENČANJA NA ŽELJENU ADRESU?

Da. Kako je nedelja pred samo venčanje puna obaveza za buduću mladu, izlazimo u susret i postoji mogućnost iznošenja venčanice na željenu adresu.

DA LI OBLAČITE MLADE NA DAN VENČANJA?

Da. Vodjeni iskustvom iz dosadasnjeg rada, uveli smo mogućnost izlaska na željenu adresu. Često se desi da usled nervoze, stresa, uzbudjenja i svih obaveza tog dana, mladin najuži krug ljudi zadužen za oblačenje venčanice treba pomoć oko istog. Tu smo da vam olakšamo i učinimo da Vaš najlepši dan prodje sa što manje stresa, a što više uživanja.

DA LI JE DOZVOLJENO DOĆI SA PRATNJOM?

Naravno da je dozvoljeno doći sa pratnjom. Preporučujemo da to bude jedna do tri osobe, jer ponekad je budućim mladama zbunjujuće kada ima puno različitih mišljenja.

Ukoliko imate još pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Pošalji

Telefon

069/611 911

Email

info@queenb.rs

Adresa

Kireška 11,
Subotica 24000

Radno Vreme

Ponedeljak ………… 12:00 – 18:00
Utorak ………………… 12:00 – 18:00
Sreda …………………. 12:00 – 18:00
Cetvrtak …………….. 12:00 – 18:00
Petak …………………. 12:00 – 18:00
Subota ………………. 10:00 – 14:00
Nedelja ………………. Zatvoreno