Venčanice

Stari glamur na savremen način

Venčanice sa golim ledjima pojavile su se u prvoj polovini 20. veka, kao i ostale venčanice sličnog stila i kroja. Bile su namenjene pretežno izuzetno vitkim damama. Nosile su ih kako poznate, tako i žene širom sveta koje su želela da stave akcenat na liniju svoje figure. Većina žena se slaže u jednoj stvari, a to je da za dan svog venčanja žele da izgledaju zgodno i zavodljivo, ali nikako vulgarno i napadno.

Venčanice koje ističu seksipil, ali ne deluju vulgarno su najtraženije. Upravo takve su haljine sa golim ledjima. One su obično svedenije sa prednje strane, a na ledjima imaju otvor, najčešće ukrašen detaljima poput čipke, cirkona ili bisera. Venčanice koje izazivaju nejveći broj komentara i privlače veliku pažnju devojaka su svakako venčanice sa golim ledjima. Otvorena ledja mogu biti veoma privlačna i elegantna.

Gotovo je neverovatno kako samo jedan detalj na venčanici ima takav efekat. Upravo on mami poglede i izaziva divljenje kod svakog gosta. Detalj za pamćenje na otkrivenim ledjima je zavodljiv, ali i romantičan efekat koji balansira tradicionalnu haljinu, a u isto vreme pruža željeni efekat. Čak i tradicionalne mlade poželeće da ponesu baš ovakvu venčanicu, jer postoji mnogo vrsta njenog dizajna.

Stilovi venčanica sa golim ledjima

Venčanice sa golim ledjima dolaze u nekoliko varijanti. Potpuno otvorena ledja najčešće biraju smele i urbane mlade, dok su poluotkrivena ledja idealna za tradicionalne neveste. Tu je i predivni tattoo efekat od čipke i kristala koji najbolje oslikava vašu romantičnu stranu. Jedan od najlepših detalja na venčanicama sa otvorenim ledjima su i biseri u vidu ukrasnih dugmadi. Venčanice sa golim ledjima mogu da imaju i duge rukave od čipke ili tila.

Bilo da su ledja otvorena do pola ili duboko otvorena, ovaj model venčanica nevestu čini glamuroznom. Savršeni spoj sekspila i nežnosti daju vam upravo ove venčanice, pa su idelane za dame koje žele na diskretan način da istaknu svoje adute. Ako je venčanica sa golim ledjima vaš izbor obratite pažnju na pravilno držanje tela i frizuru. Da bi ledja došla u prvi plan predlažemo da pokupite kosu, a u zavisnosti od vašeg stila možete napraviti romantičnu pletenicu sa strane, klasičnu ili nisku ležernu pundju. Opcija je zaista mnogo, pa je lako naći onu koja najviše odgovara vašem ukusu.

Budite sigurne da ćete uz savete našeg stručnog osoblja napraviti pravi izbor kako bi vam najsvečaniji dan u životu ostao u najlepšem sećanju.

Probu zakažite na

069 611 911

Čekamo vas!

Komentariši

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

Objavi komentar