Ukoliko imate još pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

  Radno Vreme:
  Ponedeljak
  12:00 - 18:00
  Utorak
  12:00 - 18:00
  Sreda
  12:00 - 18:00
  Četvrtak
  12:00 - 18:00
  Petak
  12:00 - 18:00
  Subota
  10:00 - 14:00
  Nedelja
  Zatvoreno

  RADNO VREME I GDE SE NALAZITE?

  Radnim danima otvoreni smo od 12-18h, subotom od 10-14h. Ukoliko niste u mogućnosti zakazati probu u ovim terminima, zbog Vas ulazimo u salon po potrebi i moguće je zakazati probu van standardnog radnog vremena. Nalazimo se u Subotici, ulica Kireška 11.

  KAKO VAS MOŽEMO KONTAKTIRATI?

  Možete nas kontaktirati na broj 069/ 611 911, putem Facebook stranice Vencanice Queen B, i putem Instagram naloga vencanice_queen_b.

  DA LI JE POTREBNA REZERVACIJA TERMINA ZA PROBU?

  Poželjno je rezervisati termin, jer vreme koje zakažete je samo Vaše, kao i privatnost koju imate u prelepom ambijentu našeg salona. Na ovaj način možete na miru birati i isprobavati venčanice. Ukoliko dodjete nenajavljeno, a termin je slobodan, posvetićemo Vam se maksimalno kao i da ste se prethodno najavili.

  KOJI JE KRAJNJI ROK ZA IZNAJMLJIVANJE VENČANICE?

  Ne postoji krajnji rok za iznajmljivanje venčanice. Medjutim, što ranije odlučite da rezervišete venčanicu, to Vam je veći izbor modela na raspolaganju za Vaš datum. Venčanicu možete rezervisati i svega nekoliko dana pre venčanja, ukoliko je odabrani model slobodan. Preporučujemo da u potragu za Vašom idealnom venčanicom krenete nekih 6 meseci pred Vaš poseban dan.

  KOLIKA JE CENA IZNAJMLJIVANJA VENČANICA?

  Cene iznajmljivanja venčanica u našem salonu su vrlo povoljne. Kreću se već od 25.000 RSD, u zavisnosti od modela i kolekcije.

  ŠTA JE UKLJUČENO U TU CENU?

  U cenu je uključena kompletna prateća oprema ( tiara, veo, ukrasne šnale za kosu, ešarpa, torbica, rukavice, bolero, bundica, fascinator, lepeza, podvezica…) Korekcija venčanice, hemijsko čišćenje pre i posle venčanja takodje ulazi u cenu iznajmljene venčanice.

  KOLIKO DANA PRE VENČANJA SE VRŠE KOREKCIJE?

  7 do 14 dana pre Vašeg venčanja kontaktiraćemo Vas da bi se dogovorili oko termina za korekciju Vaše venčanice. Sama korekcija se vrši u veoma kratkom vremenskom periodu uz prisutnost stručnog krojačkog osoblja koje će se pobrinuti da Vam Vaša venčanica iz snova savršeno pristaje.

  ŠTA BI TREBALO DA PONESEM SA SOBOM NA ZAKAZANI TERMIN KOREKCIJE VENČANICE?

  Sa sobom je potrebno da ponesete cipele koje ćete nositi na dan Vašeg venčanja kao i donji veš koji ćete nositi ispod venčanice. Visina štikle odrediće i dužinu vaše venčanice i zato je veoma važno da do prve zakazane korekcije pronadjete odgovarajuće cipele.

  DA LI JE MOGUĆE ZAMENITI MODEL VENČANICE?

  U slučaju da se predomislite, moguće je zameniti venčanicu sa drugim modelom iz naše ponude, ukoliko je venčanica koja vam se dopada slobodna na dan vašeg venčanja.

  DA LI IMATE VENČANICE ZA TRUDNICE?

  Imamo veliki broj venčanica koje veoma lepo pristaju i mladama u drugom stanju, kao i veliki broj modela koji su namenjeni isključivo za trudnice.

  KADA SE VENČANICA PREUZIMA?

  Venčanica se preuzima 1-3 dana pre datuma venčanja, u zavisnosti od dogovora i želje buduće mlade.

  DA LI JE DOZVOLJENO FOTOGRAFISANJE VENČANICA TOKOM PROBE?

  Naravno, čak je i preporučljivo. Često se buduće mlade ne mogu odlučiti izmedju dva ili više modela, i potrebno im je neko vreme da bi se odluka donela, stoga je od pomoći imati fotografije probanih venčanica.

  KAKVA JE PROCEDURA UKOLIKO DODJE DO OŠTEĆENJA VENČANICE TOKOM VAŠEG VENČANJA?

  Ukoliko dodje do oštećenja venčanice, molimo Vas da nam to i sami naglasite. Kada se venčanica vrati u salon ona se detaljno pregleda u vašem prisustvu. Šteta se naplaćuje samo ukoliko je haljina toliko oštećena da se ne može vratiti u prvobitno stanje. Apsolutno imamo razumevanja za sve ostale slučajeve.

  KADA SE VRŠI PLAĆANJE IZNAJMLJENE VENČANICE?

  Svaki dogovor je moguć, pa i isplata venčanice nakon venčanja.

  DA LI SE PROBE NAPLAĆUJU?

  Probe se ne naplaćuju.

  DA LI JE BROJ VENČANICA KOJE SE MOGU PROBATI OGRANIČEN?

  Broj nije ograničen. Možete probati koliko god venčanica želite sve dok ne nadjete Vašu venčanicu iz snova.

  DA LI SU KOREKCIJE I ČIŠĆENJE VENČANICE UKLJUČENI U CENU IZNAJMLJIVANJA?

  Naravno, u cenu iznajmljivanja venčanice su uključene i korekcije i čišćenje venčanice.